Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Delock HUB USB 3.2 Gen2 type C la 3 x USB-A + slot SD/micro SD switch ON/OFF 0.6m, Delock 64234 (64234)

225,01 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
conectica.ro
 

DELOCK 3 portos USB 10 Gbps hub adânc conţine SD și Mikro-SD kártyaolvasót USB Type-C cu conexiune 60 cm lung cu cablu și az simplu portokhoz aparținând cu comutator (64234)

229,00 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro
 

Delock 64234 USB HUB (3 porturi) (64234)

258,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 225,01 RON

Descrierea produsului
Acest hub usb securizat delock cu ramă metalică poate fi conectat la un computer, laptop sau dispozitiv mobil prin intermediul interfeței usb-c. îți extinde computerul cu 3 porturi usb de tip a. poate fi conectat la diverse dispozitive usb, cum ar fi unități flash usb, cititoare de carduri, rame externe etc. fiecare port poate fi activat sau dezactivat individual cu ajutorul comutatoarelor. cititor de carduri încorporatîn plus, hub-ul cu cititor de carduri încorporat extinde un computer personal sau un laptop cu un sd și un micro-sd. suportă usb 10 gbpstaxa maximă de transfer de date disponibilă este de 10 gbps. ajutor mic și durabildimensiunile mici și cadrul robust fac ca acest hub delock să fie deosebit de potrivit pentru călătorii. poate fi ușor de împachetat în compartimentul de depozitare al laptopului sau al tabletei și poate fi folosit la nevoie.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.