Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Delock Docking station USB type C la 2 x HDMI 4K60Hz MST + 1 x USB-A, Delock 87780 (87780)

227,69 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
conectica.ro
 

DELOCK USB Type-C Dual HDMI adapter 4K 60 Hz și USB cu porturi (87780)

244,70 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro
 

Delock USB Type-C Adaptor HDMI dublu cu porturi 4K 60 Hz și USB (87780)

260,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 227,69 RON

Descrierea produsului
Descriere andocareacest adaptor delock poate fi conectat la un computer, laptop sau dispozitiv mobil cu un port usb-c dp alt mode sau thunderbolt 3. două ecrane, proiectoare sau televizoare pot fi operate simultan pe ieșirile hdmi. rezoluție uhd 4k 60 hztât timp cât unul dintre porturile hdmi ale adaptorului este utilizat, este disponibilă o rezoluție maximă de 4k 60 hz. dacă ambele porturi sunt utilizate în același timp, rezoluția maximă per monitor este de 4k 30 hz. port usb de tip a suplimentaro memorie usb, un mouse sau o tastatură pot fi conectate la portul usb de tip a, transformând smartphone-ul într-o stație de lucru la domiciliu. multi-stream transport (mst)produsul acceptă un hub mst și o configurație de birou extinsă a displayport. acest lucru vă permite să conectați mai multe monitoare într-un singur ecran mare. rezoluția maximă atunci când se utilizează două sau trei ecrane simultan depinde de sistem și de deformatorul conectat. ajutor mic și durabilgrație dimensiunilor sale mici și cadrului sigur, acest adaptor delock este deosebit de potrivit pentru călătorii. acesta poate fi plasat cu ușurință în geanta laptopului și poate fi utilizat la cerere.
notăla dispozitivele macbook cu cip m1 poate fi conectat doar un ecran extern suplimentar.
specificațiiconectori:1 x mufă usb type-c2 x manșon hdmi1 x usb 2.0 tip-a manșonmaximă rezoluție:1 jucător: până la 3840 x 2160 @ 60 hz2 jucători: până la 3840 x 2160 @ 30 hz (în funcție de sistem și de hardware-ul conectat)transmiterea semnalului audio și videofuncționalitate:în oglindă sau extins, doar un singur ecran poate fi extins în mac os și chrome, restul pot fi oglinditesuportă hdcpup până la 480 mb/s transfer de date (usb tip-a)

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.