Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Delock Docking Station la HDMI 8K60Hz/LAN 2.5Gbs/2xUSB-A/2xUSB type C + PD 100W, Delock 87865 (87865)

635,10 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
conectica.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 635,10 RON

Descrierea produsului
Această stație de andocare delock poate fi conectată la un computer prin intermediul unui port usb type-c dp alt mode sau thunderbolt 3 sau thunderbolt 4, adăugând o multitudine de interfețe de conectivitate la computerul dumneavoastră.
un monitor poate fi operat prin intermediul portului de ieșire hdmi cu o rezoluție maximă de până la 8k ultra hd (7680 x 4320 @ 60 hz).
două porturi usb type-a încorporate și un port usb type-c pot fi utilizate pentru a alimenta perifericele.

interfață de conectivitate lan 10/100/1000/2500 mbps încorporatăîn plus, stația de andocare extinde un computer personal sau un laptop prin intermediul unei conexiuni de rețea prin includerea unui conector rj45 2,5 gigabit lan. suportă alimentare usb (usb pd 3.0) de până la 85 de wațistația de andocare are un port de alimentare usb type-c.
prin conectarea unei surse de alimentare pentru laptop sau tabletă la această interfață, dispozitivul gazdă poate fi încărcat cu până la 85 de wați în timpul utilizării.

un mic ajutor durabil
dimensiunile sale mici și carcasa sigură fac ca această stație de andocare delock să fie deosebit de potrivită pentru călătorii.
pur și simplu împachetați-o în geanta pentru laptop sau în suportul pentru tabletă și folosiți-o la nevoie.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.