Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Delock Docking station USB-C la HDMI 4K60Hz/1xUSB-C+2xUSB-A/SD+MicroSD/PD 60W + suport integrat masa tableta/laptop, Delock 88017 (88017)

333,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
conectica.ro
 

Delock 88017 Dock pentru tablete și laptopuri Gri (88017)

392,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 333,90 RON

Descrierea produsului
Această stație de andocare delock pentru tablete și laptopuri nu este atractivă doar prin designul său, cum ar fi suportul rotativ la 360 de grade, ci și prin stabilitate și funcționalitate. tampoanele cauciucate din partea inferioară a suportului asigură că nici dispozitivul, nici suportul nu alunecă. ideal chiar și pentru convorbiri video lungi sau maratoane de serialegrație poziției încastrate a suportului, tableta poate fi încărcată în timp ce este ținută în poziție verticală. acest lucru face ca suportul să fie ideal pentru convorbiri video lungi sau pentru apeluri video skype sau maratoane în serie. stație de andocarestația de andocare poate fi conectată la un dispozitiv mobil prin intermediul portului usb-c dp alt mode sau thunderbolt 3 și oferă o multitudine de opțiuni de conectivitate. un ecran poate fi operat la o rezoluție maximă de 4k 60 hz prin intermediul ieșirii hdmi. porturile usb încorporate permit utilizarea dispozitivelor periferice și a unei mufe pentru căști, iar un slot pentru carduri sd sau micro sd completează caracteristicile dispozitivului. putere usb (usb pd 3.0) de până la 60 de wați este acceptatăstația de andocare are un port usb type-c power delivery. prin conectarea unei surse de alimentare pentru laptop sau tabletă la această interfață, dispozitivul gazdă poate fi încărcat cu până la 60 de wați în timpul utilizării.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.