Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Lindy Docking Station Lindy LINDY DST-Mini Duo, USB C Laptop Mini 2x 4K HDMI (43373)

410,72 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 410,72 RON

Descrierea produsului
Dst-mini duo este o soluție puternică și versatilă pentru conectarea laptopurilor, tabletelor sau smartphone-urilor la o gamă largă de interfețe, inclusiv 2 ecrane hdmi. dispunând de toate interfețele esențiale necesare pentru stațiile de lucru moderne, mini dock utilizează un singur cablu usb 3.2 tip c pentru a conecta simultan până la două ecrane 4k, îmbunătățind în același timp conectivitatea cu alte dispozitive cu gigabit ethernet și usb 3.2/3.1 superspeed 10gbps și 5gbps.

această stație de andocare pentru laptop vă permite să conectați un afișaj hdmi la laptopul dvs. la o rezoluție 8k 7680x4320 30hz utilizând modul alternativ displayport prin intermediul portului usb type-c. de asemenea, suportă rezoluția video 4k 120 hz, ceea ce o face un instrument ideal pentru editare video de înaltă definiție sau pentru streaming de jocuri. dispune de trei porturi usb 3.2 gen 2 tip c și a pentru viteze mari de transfer de date de 10 gbps și trei porturi usb tip a de 5 gbps.

această stație de andocare suportă, de asemenea, power delivery 3.0 de până la 100 w pentru încărcarea laptopului conectat. sursa de alimentare nu este inclusă. stația de andocare poate fi utilizată cu sursa de alimentare furnizată împreună cu laptopul.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.