Ofertele pentru produsul

 

Ugreen 15531 CM498 CM498 100W Universal dock (15531)

176,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Mai multe oferte

 

Ugreen Hub USB-C la 2x Type-C, 2x USB, HDMI, TF, SD Card, 10Gbps, 4K, 100W, Ugreen (15531), Black

191,17 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
onmobile.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 176,99 RON

Descrierea produsului
Ugreen 7-in-1 usb hub adapter pentru 2x usb-a 3.2, usb-c 3.2, sd/tf, pd.
căutați un adaptor care combină versatilitatea cu performanța de neegalat? vă prezentăm ugreen cm498 într-o configurație 7 în 1. utilizând tehnologia power delivery (pd) de până la 100 w, acesta garantează o alimentare rapidă și eficientă a tuturor dispozitivelor dvs. oferă o rată de transfer de date impresionantă de 10 gbps și suportă hdmi la o rezoluție impresionantă de 4k și are un slot pentru carduri sd/tf. mecanismele sale avansate de securitate, dimensiunea compactă și compatibilitatea cuprinzătoare îl fac soluția ideală pentru a vă satisface așteptările.

transfer instantaneu și versatilitate a porturilor
ugreen cm498 este conceput pentru cei care își doresc cele mai rapide transferuri posibile. cu un port usb-c pd de 100 de wați și două porturi usb-a 3.2, vă puteți bucura de o încărcare fulgerătoare a dispozitivelor dvs. și de viteze de transfer de date de până la 10 gbps. fie că transferați fotografii, videoclipuri sau lucrați cu documente de mari dimensiuni, acest adaptor este o garanție a fluidității și eficienței.

calitate deplină a imaginii
ieșirea video hdmi permite o calitate video 4k la 60 hz, ceea ce îl face ideal pentru profesioniști, graficieni și pasionați de jocuri, filme și alte materiale multimedia.

posibilități largi de stocare
cu sloturile sd/tf încorporate care acceptă viteze de transfer de până la 104 mb/s, gestionarea memoriei devine simplă și rapidă. acest lucru face ca lucrul cu fișiere foto sau video de mari dimensiuni să fie nu numai eficient, ci și confortabil.

compatibilitate versatilă
ugreen cm498 7 în 1 oferă un suport extins pentru o varietate de sisteme, de la windows la macos, de la linux la android. indiferent de dispozitivele pe care le aveți, acest adaptor își va face treaba.

dimensiuni compacte și design elegant
designul său compact îl face ideal pentru utilizarea în deplasare. indiferent de locul în care vă aflați sau de sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți, ugreen cm498 va fi indispensabil. designul minimalist și elegant al adaptorului este un plus al acestui dispozitiv.

producător
ugreen

model
cm498

cod producător
15531

usb-c
pd 100 w

usb-c pd
100 w

usb-c 3.0
5 gbps

usb-a 3.2 x 3
10 gbps

port hdmi
4k@60hz

slot sd/tf
104 mb/s

suport pentru sisteme
windows, macos, linux, android



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.