Ofertele pentru produsul

 

Ugreen 15598 CM512 CM512 100W Universal dock (15598)

152,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 152,99 RON

Descrierea produsului
1in6 ugreen usb-c la 3x usb a 3.0, hdmi, rj45, adaptor de conversie pd
adaptorul ugreen cm512 este cheia productivității. echipat cu o varietate de porturi, cum ar fi 3 porturi usb-a 3.0, un port hdmi și un port de tip rj45, acesta vă pregătește pentru orice situație - fie că este vorba de o prezentare, de lucrul cu date sau de o conexiune lan. compatibilitatea cu sistemele de operare populare îl transformă într-un accesoriu de încredere pentru laptopul dvs.

calitate ridicată a imaginii
datorită ieșirii hdmi cu suport 4k@30hz, vă puteți bucura de o calitate excelentă a imaginii fără lag, excelentă pentru graficieni și editori video, precum și pentru cei care apreciază divertismentul pe ecran mare.

viteza pe care o meritați
trei porturi usb-a 3.0 oferă viteze de transfer de date fulgerătoare de 1 gbps, permițându-vă să conectați simultan la laptop mai multe dispozitive, cum ar fi unități externe, mouse-uri sau tastaturi. în plus, portul rj45 oferă viteze de conectare la rețea de până la 1.000 mbps, ceea ce este ideal pentru jocuri online, streaming și conferințe video. lucrați confortabil și nu mai pierdeți timp așteptând.

putere și compatibilitate impresionante
adaptorul oferă putere pd cu până la 100 w, ceea ce îl face perfect pentru cei care folosesc laptopuri cu port usb-c. suportul pentru o varietate de sisteme, inclusiv windows, macos, ios și chromeos, oferă versatilitate și versatilitate, astfel încât știi că ugreen cm512 nu te va dezamăgi.

producător
ugreen

model
cm512

cod producător
15598

sursă de alimentare
pd 100 w

port hdmi
4k@30hz

port rj45
1000 mbps

port de date
usb-a 3.0 x 3

suport pentru sisteme
windows; macos, ios, chromeos

tip conector
usb-c



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.