Ofertele pentru produsul

 

Ugreen Adaptor Ugreen CM417 HUB, USB 3.2 gen. 1, HDMI 2.0 4K @ 30Hz, Type-C / HDMI + 4x USB, Gri (20197)

130,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Mai multe oferte

 

Ugreen Hub Type-C la 4xUSB 3.0, HDMI 4k@30Hz, 5Gbps, Ugreen (20197), Gray

164,65 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
onmobile.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 130,99 RON

Descrierea produsului
Adaptor hub ugreen, usb-c la 4x usb 3.0, hdmi
creșteți capacitățile computerului dvs. adaptorul ugreen cm417 este echipat cu un număr de porturi, respectiv usb 3.0 sau hdmi. acesta vă permite să afișați videoclipuri 4k și să transferați date la viteze de până la 5 gbps. cu ajutorul său puteți conecta accesorii suplimentare la computerul dvs. , cum ar fi o tastatură sau un mouse. se remarcă prin compatibilitatea sa largă, iar designul său portabil înseamnă că îl puteți avea mereu la îndemână.
.
calitate spectaculoasă a imaginii
. urmăriți filme și seriale pe marele ecran, cu siguranța că nu veți pierde niciun detaliu. portul hdmi al adaptorului vă permite să afișați rezoluția 4k cu o rată de reîmprospătare de până la 30 hz - astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lag. de asemenea, dispozitivul oferă culori uimitoare, vii și naturale, astfel încât să vă simțiți ca și cum ați fi într-o sală de cinema!
.
transfer de date expres
. transferați des fișiere? v-ați săturat de așteptări interminabile? adaptorul este echipat cu un port usb3.0 care vă permite să transferați date la viteze de până la 5 gbps. este nevoie de doar câteva momente pentru a copia fotografiile, videoclipurile sau documentele de pe o unitate flash pe computer - puteți transfera până la 1g în doar o secundă!
.
chiar mai multe posibilități
. totuși, asta nu este tot ce are de oferit adaptorul ugreen! utilizând porturile usb 3.0, puteți conecta în mod convenabil, de exemplu, o tastatură sau un mouse de calculator la tableta dvs. și să o utilizați ca pe un laptop! acum nimic nu vă mai limitează.
.
compatibilitate universală
. produsul este compatibil cu multe dispozitive populare echipate cu un port usb-c. cu ajutorul său puteți spori capacitățile macbook pro, ipad pro și chiar ale smartphone-ului samsung galaxy, printre altele. adaptorul funcționează cu sisteme de operare precum windows, mac os, linux, precum și cu android sau ios.
.
ușor de utilizat
. bucurați-vă de funcționalitatea adaptorului nu numai acasă, ci și la serviciu sau în vacanță. dispozitivul este extrem de ușor și compact, astfel încât îl puteți introduce cu ușurință în geantă sau în rucsac și îl puteți lua cu dvs. oriunde aveți nevoie! în plus, este fabricat din aluminiu, deci este extrem de durabil și nu se încălzește atât de repede.

.
.
.
.

producător
ugreen

model
cm417

porturi
usb 3.0 x4, hdmi

rezoluție
4k / 30 hz

viteza de transmisie
până la 5 gbps

material
aliaj de aluminiu + abs

greutate
52,27 g

dimensiuni
120 x 26,5 x 16 mm

lungimea cablului
200 mm
200 mm



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.