Ofertele pentru produsul

 

Ugreen 6-in-1 USB-C Hub USB tip-C Argint (60384)

186,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Mai multe oferte

 

Ugreen Docking station Ugreen CM511 conectare PC USB Type-C USB 3.0 x 2 gri (60384)

275,00 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
contakt.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 186,99 RON

Descrierea produsului
Ugreen adaptor usb c 4k 60hz ugreen adaptor usb c 4k 60hzcreșteți-vă libertatea de mișcare și puneți un dispozitiv funcțional.
cu adaptorul ugreen cm511, puteți profita de 6 porturi și de o multitudine de posibilități.
. imagine la o calitate uimitoare de 4k? conectați orice dispozitiv la televizor? încărcare rapidă pd? ce zici de transferul instantaneu de fișiere? dimensiunea compactă a dispozitivului vă permite să luați cea mai bună calitate cu dvs. oriunde mergeți. treceți la un ecran mai mareperfect pentru afișarea prezentărilor și a foilor de calcul complexe la birou, dar vă oferă și posibilitatea de a petrece timp cu cei dragi.
. pentru a rememora vacanțele trecute sau pentru a viziona filmul preferat, nu trebuie decât să conectați laptopul la televizor.
. portul hdmi de pe adaptor vă permite să afișați conținutul selectat la calitate 4k la 60 hz.
. activați emoțiile inedite din timpul meciurilor sportive importante și aplaudați la cea mai înaltă calitate. lucrați mai eficientsimplificați-vă munca. â datorită celor două porturi usb 3.0, puteți transfera fișiere la viteze de până la 5120mbps! aceasta este de aproape 10 ori mai rapidă decât porturile usb 2.0.
. conectați dispozitivul de care aveți nevoie, lucrați confortabil și rapid. încărcare rapidăasigurați-vă că laptopul dvs. nu rămâne fără energie când vă așteptați mai puțin.
. portul usb-c al adaptorului acceptă încărcarea rapidă pd cu o putere de intrare de până la 100 w și o putere de ieșire de 85 w.
. pur și simplu conectați încărcătorul pentru a oferi o sursă de alimentare fiabilă pentru dispozitivul dvs. !nu există nicio limitare privind citirea simultană a cardurilor sd/tf.
. vitezele mari de transfer permit accesul neîntrerupt la fotografii și alte fișiere media, între care puteți comuta fără restricții.
. deschideți porțile funcționalității și bucurați-vă de confortul adaptorului ugreen. compatibilitate largăversatilitatea adaptorului cm511 îi permite să se conecteze la cele mai utilizate sisteme, cum ar fi mac os/windows/chrome os și la multe mărci populare de dispozitive disponibile pe piață.
. tehnologia inteligentă se ajustează automat la 4k30hz dacă dispozitivul dvs. nu acceptă 4k60hz.
. bucurați-vă de avantajele adaptorului ugreen cm511.
. marcă
. ugreen
modelul
. cm511
cm511porturi
2x usb, usb-c, hdmi, slot pentru carduri sd, slot pentru carduri tf
. interfață
usb-c
port hdmi
port hdmisuportă 4k @ 60hz
. viteză de transmisie
. până la 5120mbps
până la 5120mbps
. port usb
port usbversiunea 3.0
material
aliaj de aluminiu
culoare
argintiu

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.